Domesti•city : Phase Two

1The main purpose of this design was to accommodate both the residents and the public in the same building. To leave access to Crane Park was important, and it was also important to keep a subtle entrance for the residents. With the eastern entrance breaking apart above and around, the public will have more visual communication with maker spaces. The northern edge of the site was raised to not only gain more daylight into the private homes, but also to allow for upper-level walkways for the residents. 2-012-02watercolorsections

Western Sections

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s