Phase 2

scheme1diagrams.jpg

This scheme mainly focuses on creating a connection with the public. The building is first split into two entities in order to allow the public to easily circulate throughout the site. The building on the south side is split into two different entities with a public area centered in between them. I then lowered the building with the most southern exposure to enable some of the southern light to penetrate the other building. Another benefit of this is that the other building can now have a view of the surrounding context.

scheme2diagrams

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s