FRACTURED

 

FullSizeRender (11)FullSizeRender (6)FullSizeRender (5)FullSizeRender (12)FullSizeRender (10)FullSizeRenderFullSizeRender (13)

The reviews we received from our critics were mostly positive. Mathew mentioned that our project needed to be done in a more cooperative manner because he could see some places where we both split up to do work and it lacked a certain harmony but he mainly had a bigger problem with how we presented the project pretty much overwhelming him with info and not pausing for feedback. Brent Freeby also had liked the direction that our project was taking however he wanted to see more and bigger models to help him and us understand the intricacies of specific spaces like the market stalls and the micro units. Andrew Goodwin suggested that the central core of our building was a great space that we were under utilizing by turning into a boring place for just egress so he told us to look at grand stair cases like the one at the Allen Institute as examples of what that space could be.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s